A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОГОЛОШЕННЯ

14 червня 2021 року о 09:00 год. відбуватиметься прийом громадян спеціалістом Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області за адресою с. Кіпті вул. Слов’янська 36б в приміщенні ЦНАП .

14 червня 2021 року о 09:00 год. відбуватиметься  прийом громадян  спеціалістом Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області за адресою с. Кіпті вул. Слов’янська 36б  в приміщенні ЦНАП .

15:09:42 11.06.2021

Кіпівська рада сільська оголошує конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності територіальної громади з рецензуванням звіту про оцінку.

Кіпівська рада сільська оголошує конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності територіальної громади з рецензуванням звіту про оцінку.

16:32:37 27.05.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення сільської ради «Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на території Кіптівської сільської ради»

Відповідно до п. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» Кіптівська сільська рада повідомляє, що постійною комісією сільської ради підготовлено проект регуляторного акту та аналізи регуляторного впливу проекту рішення Кіптівської сільської ради «Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на території Кіптівської сільської ради».

14:11:17 19.05.2021

Кіптівська сільска рада оголошує конкурс на  посаду  директора Новошляхівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів

       Кіптівська сільска рада оголошує конкурс на  посаду  директора Новошляхівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Кіптівської сільської ради Чернігівської області, що знаходиться за адресою с.Новий Шлях, вул. Центральна  18, Чернігівської області. Оплата праці, згідно чинного законодавства.

08:39:57 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь