Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вибороли чергові нагороди!

Вибороли чергові нагороди!

З дітьми будь-якого віку треба займатися і  результат не забариться. Доказом цього є хореографічний колектив «Веселка» Прогресівського Будинку культури, який за короткий проміжок часу виборов ряд нагород.

14:48 30.04.2018

Попереджений - значить захищений

Попереджений - значить захищений

Літо – найбажаніша пора року для всіх школярів, адже попереду цілих три місяці канікул, купа вільного часу, який кожен використовує по своєму. Але, нажаль, не завжди надлишок цього часу йде на користь, багато дітей саме в період літніх канікул здійснюють правопорушення. Тому основним завданням соціальних служб є попередження скоєння цих правопорушень. З цією метою соціальні працівники Кіптівської об’єднаної територіальної громади організували зустріч учнів старших класів Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з працівниками мобільного консультаційного пункту Чернігівського обласного Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та інспектором ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.

10:51 30.04.2018

Заходи присвячені 32-й річниці аварії на ЧАЕС

Заходи присвячені 32-й річниці аварії на ЧАЕС

Кожного року, коли в повну силу квітне природа, ми згадуємо найбільшу техногенну катастрофу, яка сталася в нашій країні – аварію на Чорнобильській атомній електростанції.

14:22 27.04.2018

Виїзний семінар працівників культури Чернігівщини

Виїзний семінар працівників культури Чернігівщини

20-21 квітня 2018 року відбувся виїзний семінар директорів районних і міських БК, підвідомчих управлінням та відділам культури і туризму районів та ОТГ на тему «Модернізація клубних закладів. Сучасний стан та перспективи».

08:54 24.04.2018

День пожежної охорони - свято справжніх героїв

День пожежної охорони - свято справжніх героїв

Враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 555/2013 встановлено професійне свято - «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно 17-го квітня.

15:58 17.04.2018

Захід для добрих та щирих людей

Захід для добрих та щирих людей

Ось вже тринадцятий рік поспіль в Україні з 02 до 22 квітня 2018 року проходить Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» – «Почуй світ!». Головна мета акції - збір коштів для дітей з вадами слуху, для придбання медичного обладнання дитячим лікарням.

16:48 16.04.2018

Не будьте байдужими!

Не будьте байдужими!

УВАГА! АКЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОНДУ ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ! ЗБИРАЄМО КОШТИ НА МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДІТЯМ З ВАДАМИ СЛУХУ! Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до акції, скринька для пожертвувань знадиться в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Кіптівської сільської ради, а також по кожному старостинському округу Кіптівської громади! Благодійний внесок можна зробити за наступними реквізитами р/р 2600501306399 в ПАТ «Кредобанк» МФО 325365, ЄРДПОУ 34354227. Не будьте байдужими! Акція триває до 22 квітня 2018 року!

15:36 10.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь