Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ГІС-технології в роботі ОТГ

ГІС-технології в роботі ОТГ

30 січня 2018 року до Кіптівської сільської ради з робочим візитом завітали перший заступник керівника виконавчої дирекції Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад Іван Фурсенко, заступник директора з наукової роботи, керівник центру геоінформаційних систем Юрій Палеха, координатор Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ Олександр Дудка також була присутня виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення ВАССР Ірина Грозенко, за підримки якої було отримано допомогу від міжнародної організації USAID для отримання електронної системи управління землями на базі програмного середовища ArcGis. Було відзнято відеоінтерв'ю з головою та землевпорядником сільської ради для часопису «Стратегія розвитку», а також записано майстер-клас щодо використання ГІС-технологій в роботі ОТГ. 

16:14 30.01.2018

Крути "Подвиг та трагедія"

Крути "Подвиг та трагедія"

До 100-річчя бою під Крутами відділом культури, сім’ї, молоді та спорту спільно з директором  Кіптівської Центральної публічної бібліотеки було організовано годину пам’яті  «Крути. Подвиг та трагедія».

12:51 29.01.2018

 Історичний екскурс «День Соборності— символ національного єднання». 

 Історичний екскурс «День Соборності— символ національного єднання». 

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. Йому передувало підписання (22 січня 1918 р.) Четвертого універсалу Центральної Ради, яким Українську Народну Республіку проголошено суверенною і незалежною державою. Західно-Українську Народну Республіку було проголошено в листопаді 1918 року. Процес об’єднання України завершився 22 січня 1919 року.  21 січня 1990 року жителі багатьох населених пунктів по дорозі між Києвом і Львовом утворили живий ланцюг, відзначивши цю історичну дату. Тим  самим показали безсилля будь-яких спроб роз'єднати український народ.Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року. 

10:44 23.01.2018

Свята не закінчуються

Свята не закінчуються

  Підтримати сім'ю, подарувати радість дітям, завдання  соціальних  працівників  по  роботі з сім'ями, дітьми  та  молоддю  Кіптівської  об'єднаної територіальної громади. Всі  діти  соціально - незахищених  категорій  Кіптівської ОТГ  одержали  новорічні  подарунки. Але  на  цьому  свята  для них  не  закінчилися.

09:35 22.01.2018

ДО  УВАГИ  СТРАХУВАЛЬНИКІВ

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ

Козелецьке відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України в Чернігівській області нагадує, що з 02  по 22 січня 2018 року проводиться  приймання звітів за формою Ф-4 – ФСС з ТВП «Звіт по коштах  загальнообов’язкового державного  соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» за 2017 рік.  Щоб уникнути  адміністративної відповідальності за неподання, несвоєчасне подання або недостовірне подання даної звітності рекомендуємо всім страхувальниками, які в IV кварталі 2017 року отримували кошти Фонду подати звітність у термін, встановлений чинним законодавством.

15:45 16.01.2018

Як у Кіптівській ОТГ молодь щедрувала

Як у Кіптівській ОТГ молодь щедрувала

Через тиждень після Різдва 13 січня українці відзначають старий новий рік - Щедрий вечір (свято преподобної Меланії, або Меланки). Вважалося, що Меланка-Вода приходить на Щедрий вечір разом із Василем-Місяцем сповістити господарів про наступні торжества та справити гостини.

16:17 15.01.2018

Товариству "Чернігівське земляцтво - 22 роки"

Товариству "Чернігівське земляцтво - 22 роки"

12 січня, за доброю давньою традицією, Товариство «Чернігівське земляцтво» зібрало в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті столиці вихідців із Придесення та їх чисельних гостей, щоб відзначити 22-річницю створення.   

09:13 15.01.2018

Творіть добро!

Творіть добро!

У народі кажуть: «Творіть добро, і вам воздасться». Саме за таким принципом діє Падєй Ірина Валеріївна начальник Київського відділення №5 ПАТ "Банк інвестицій та заощаджень» з міста Києва, яка постійно опікується дітьми з різних куточків України.

11:51 28.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь