Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Маємо зробити максимум задля прискорення розвитку медицини на селі – Глава держави

Маємо зробити максимум задля прискорення розвитку медицини на селі – Глава держави

11 вересня 2017 року голова Кіптівської об’єднаної територіальної громади Володимир Кучма прийняв участь в нараді щодо розвитку медицини на селі за участю Президента України Петра Порошенка.

14:28 13.09.2017

Участь у Бюро соціальних та політичних розробок

Участь у Бюро соціальних та політичних розробок

11-12 вересня 2017 року представництвом дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні було проведено Бюро соціальних та політичних розробок в рамках проекту «Сильна місцева громада – Соціальна місцева громада». Для представників громад було проведено 4 фокус-групи з метою вивчення проблеми залучення громадян до формування місцевої політики. 

11:12 13.09.2017

Зустрічаємо гостей зі Львівщини

Зустрічаємо гостей зі Львівщини

6-7 вересня в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді приймали делегацію з Бабинської ОТГ Самбірського району, Львівської області. Гості завітали на Чернігівщину, за сприяння Виконавчого директора Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірини Вікторівни Грозенко. Поїздка була організована для ознайомлення зі здобутками об’єднаних територіальних громад Північної України і зокрема Кіптівської об’єднаної територіальної громади, адже громади створювалися в один час і всім дуже цікаво подивитися що вдалося зробити за один проміжок часу громадам – представникам двох регіонів країни.

17:20 08.09.2017

Друге засідання робочої групи по розробці економічної стратегії розвитку громади

Друге засідання робочої групи по розробці економічної стратегії розвитку громади

05 вересня 2017 року в Кіптівській ОТГ проходить друге засідання робочої групи по розробці стратегії місцевого економічного розвитку. Засідання проходить в рамках проекту "Підтримка аграрного і сільського розвитку" "Агросільрозвиток". 

11:08 05.09.2017

В школах Кіптівської ОТГ пролунав перший дзвоник

В школах Кіптівської ОТГ пролунав перший дзвоник

В навчальних закладах Кіптівської об’єднаної територіальної громади гучним дзвоником зустрічали початок нового навчального року. Розкішні бантики, кульки і квіти заполонили шкільні двори. Для 27 дітлахів, жителів громади, день знань став першим в житті.

15:16 01.09.2017

Привітання сільського голови з Днем знань

Привітання сільського голови з Днем знань

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів! Щиро вітаю Вас з 1 вересня — Днем знань. Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності. Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!

08:46 01.09.2017

Робота з землеустрою громади триває

Робота з землеустрою громади триває

    31 серпня 2017 року в Кіптівській сільській раді відбулося друге засідання робочої групи в рамках проекту "Підтримка аграрного і сільського розвитку" "Агросільрозвиток", щодо схвалення матеріалів єдиної документації із землеустрою стосовно управління земельними ресурсами на території Кітівської ОТГ.

17:02 31.08.2017

Добрі справи

Добрі справи

Кожна дитина, яка збирається йти до школи, мріє про гарну шкільну форму, шкільне приладдя, нові рюкзаки. Але не кожна родина має  можливості їх придбати.

10:36 30.08.2017

Консультації для землекористувачів та землевласників

Консультації для землекористувачів та землевласників

29 серпня в приміщення Кіптівської сільської ради надавалися безоплатні консультації з питань захисту прав землевласників та землекористувачів за участю заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальника Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В’ячеслава Хардікова; головного спеціаліста відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Тетяни Фролової; директора Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Володимира Бобруйко.

17:19 29.08.2017

Я Україні сто віків пророчу

Я Україні сто віків пророчу

З нагоди 26-річниці Незалежності України в Кіптівській публічній центральній бібліотеці відбулась патріотична година «Я Україні сто віків пророчу».

17:10 28.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь