Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Робоча поїздка до Львівської області

Робоча поїздка до Львівської області

Представники ОТГ Чернігівщини, в рамках трьохденного робочого візиту, відвідали об’єднані територіальні громади Самбірського району Львівської області. Найбільше уваги делегація приділила Бабинській ОТГ, яку очолює Світлана Несторяк, яка підписала з головами громад Чернігівщини договори про співпрацю. Поїздку було організовано керівником Виконавчої дирекції Асоціації сільських і селищних рад Іриною Грозенко.

17:37 23.07.2017

Землеустрій громади

Землеустрій громади

17.07.2017р. в рамках Програми підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток»), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID було організовано засідання Робочої групи з представниками субпідряної організації БломІнфо Юкрейн, які займаються розробкою проекту землеустрою щодо управління земельними ресурсами Кіптівської ОТГ.

08:18 18.07.2017

"Борсучок" - зустрічає діточок

"Борсучок" - зустрічає діточок

На території Кіптівської об’єднаної територіальної громади, а саме в селі Борсуків, створено перший в Україні «Корекційно-розвивальний простір Борсучок».

10:28 14.07.2017

Перше засідання робочої групи по розробці економічної стратегії розвитку громади

Перше засідання робочої групи по розробці економічної стратегії розвитку громади

12 липня 2017 року в Кіптівській сільській раді відбулося перше засідання робочої групи з розробки економічної стратегії розвитку Кіптівської ОТГ, яка працює в рамках проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»).

16:15 12.07.2017

Святкування Івана Купала

Святкування Івана Купала

В Кіптівській об'єднаній територіальній громаді 7 липня відділом культури, сім'ї, молоді та спорту було підготовлено низку святкових заходів приурочених святкуванню Івана Купала. 

10:36 08.07.2017

Семінар-нарада в Краматорську

Семінар-нарада в Краматорську

Кіптівський сільський голова Володимир Кучма разом з виконавчим директором Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Іриною Грозенко беруть участь у семінарі-нараді на тему «Формування  інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації: сучасна практика та перспективи», який проходить в місті Краматорську 6-7 липня 2017 року. Семінар проходить за сприяння проекту Unicef, який в Краматорську представляє Джованна Барберіс – голова цього проекту в Україні. Також присутні Перший заступник міністра соціальної політики Ольга Крентовська, та представник Міністерства регіонального розвитку Лілія Попова, а також голова Донецької обласної державної адміністрації, начальники департаментів та відділів Міністерства соціальної політики та Міністерства регіонального розвитку України. Основними питаннями, які будуть розглянуті на семінарі є:

12:27 06.07.2017

21-річчя Конституціії України

21-річчя Конституціії України

28 червня 2017 року в Кіптівській публічній центральній бібліотеці відбувся захід «Конституція України – оберіг духовності і демократії». Свято проходило під гаслом «Любімо свою землю, шануймо себе і свою гідність і шановані будемо іншими».

15:49 29.06.2017

Відвідали Батурин

Відвідали Батурин

25 червня 2017 року в місті Батурині проходило щорічне козацьке свято на яке були запрошені представники Кіптівської об’єднаної територіальної громади на чолі з сільським головою Володимиром Кучмою.

09:06 26.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь