A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Обмін досвідом

Обмін досвідом

На запрошення Асоціації міст України секретар Кіптівської сільської ради Кучма Віта Миколаївна взяла участь у форумі місцевого самоврядування «Секторальні реформи в призмі децентралізації: освіта,охорона здоров’я, соціальний захист населення, адміністративні послуги», який проходив 22-23 листопада в Івано-Франківську.

15:57 28.11.2016

Закінчився Проект "Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об’єднаних громад»

Закінчився Проект "Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об’єднаних громад»

Майже рік Кіптівська об’єднана територіальна громада брала участь в Проекті «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об’єднаних громад», який реалізується Фондом «Школа лідерів» і Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ. Перед учасниками проекту стояло завдання організувати та провести громадські консультації на тему, яка актуальна саме для громади учасника.

16:32 23.11.2016

В Кіптівській об'єднаній територіальній громаді відсвяткували День працівників сільського господарства

В Кіптівській об'єднаній територіальній громаді відсвяткували День працівників сільського господарства

Наш край завжди славився своїми чорноземами і людьми, які плекають на рідній землі найсвятіший із всіх скарбів – хліб. У нас на Україні ведеться так, що хліб у хаті – то багатство, сіль – то гостинність і щирість. Нашу Україну називають хлібним краєм, бо люди, що жили тут - українці, були великими працелюбами, вміли гарно обробляти землю і ростити на ній хороші врожаї. 

12:16 21.11.2016

День працівників культури та аматорів народного мистецтва!

День працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Традиційно 9 листопада вся Україна святкує День працівників культури та аматорів народного мистецтва. У Кіптівській об’єднаній територіальній громаді також відбулися урочистості з цієї нагоди. Розпочалося святкування з привітань сільського голови Кучми Володимира Володимировича, який вручив директорам та художнім керівникам Будинків культури громади подяки, за сумлінну працю в галузі культури та активну участь в житті Кіптівської об’єднаної територіальної громади . Після пролунали вітання від Дубик Ірини Вікторівни – начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Кіптівської сільської ради, а також сільських старост, які подякували працівникам культури за їх подекуди нелегку та самовіддану працю.

15:46 11.11.2016

З Днем Захисника України!

З Днем Захисника України!

    14 жовтня вся громада зібралася у святковій залі Кіптівського СБК для того ,щоб засвідчити свою повагу всім,хто носив та носить військову форму! Ми, українці, пишаємося тим, що живемо в країні, яка має назву «Козацька Україна». Наші пращури були відважними воїнами-козаками, які любили свій народ і Батьківщину. Їх нащадки  є  патріотами сьогодення – періоду незалежності України.

10:31 17.10.2016

День вчителя

День вчителя

Перша неділя жовтня вже давно по-праву належить людям, які мають одну із найдавніших і найважливіших професій – працівникам освіти.

09:53 03.10.2016

Cпільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради

Cпільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради

             7 вересня 2016 р. згідно плану роботи Чернігівської обласної ради за сприяння виконавчого директора Чернігівського регіонального відділення ВАССР  Ірини ГРОЗЕНКО та з нагоди першого року роботи Кіптівської об’єднаної територіальної громади відбулося спільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції і з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики

20:37 08.09.2016

1 вересня в навчальних закладах Кіптівської об’єднаної територіальної громади  відбулося свято Першого дзвоника

1 вересня в навчальних закладах Кіптівської об’єднаної територіальної громади відбулося свято Першого дзвоника

                     В такт легенькому вітерцю і під шепіт опалого листя приходить до нас золотокоса осінь. А разом з нею і перше осіннє свято - День Знань. Школи Кіптівської об’єднаної територіальної громади, як і кожного року, гостинно відчинили свої двері учням та зустріли їх відремонтованими, затишними класами. Особливим і, безперечно, визначальним у житті, початок нового навчального року став для 20-ти  першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступили на незвіданий шлях.  Відсьогодні для них відкривається таємничий, цікавий світ шкільного життя, а для інших учнів 1 вересня знаменує початок досягнення нових знань і підкорення нових шкільних вершин.               У кожному навчальному закладі  громади були присутні представники сільської ради, які привітали вчителів, учнів та батьків із початком 2016-2017 н.р. , побажали, натхнення, творчих звершень, оптимізму та віри в майбутнє та подарували першокласникам подарунки від сільської ради.  Голова  Кіптівської сільської ради Володимир Кучма , вітаючи вчителів та учнів з початком нового навчального року, зазначив, що виконком сільської ради приділяє значну увагу розвитку галузі освіти громади та вважає освіту пріоритетним напрямком розвитку суспільства.

12:00 02.09.2016

Перша серпнева  конференція працівників освіти Кіптівської об’єднаної територіальної громади

Перша серпнева конференція працівників освіти Кіптівської об’єднаної територіальної громади

          Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для освітян вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією. Цього року вперше було проведено серпневу  конференцію працівників освіти Кіптівської об’єднаної територіальної громади 29 серпня на базі Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

22:25 30.08.2016

Кіптівська об’єднана територіальна громада відсвяткувала свою першу річницю.

Кіптівська об’єднана територіальна громада відсвяткувала свою першу річницю.

           27 серпня 2016 року в Кіптях було людно, адже в Кіптівському будинку культури зібралися  представники  всіх 12 населених пунктів, жителі яких рівно рік тому зробили крок назустріч реформам і створили Кіптівську об’єднану територіальну громаду. Звісно це було непросте рішення, але сьогодні підвівши підсумки року разом, всі розуміють, що ступили на правильний шлях.

12:02 29.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь