Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Випускні вечори 2017

Випускні вечори 2017

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому страшні контрольні і суворі вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

08:46 26.06.2017

Зустріч голів об'єднаних територіальних громад Чернігівщини

Зустріч голів об'єднаних територіальних громад Чернігівщини

21 червня Чернігівського Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій організували поїздку голів об’єднаних територіальних громад області до Кіптівської ОТГ. Гості поспілкувалися з Кіптівським сільським головою Володимиром Кучмою, членами виконкому, працівниками сільської ради та Іриною Грозенко – керівником Чернігівського регіонального відділення ВАССР, яка займається децентралізацією на Чернігівщині та знає всі нюанси цього процесу. На засіданні були обговорені існуючі проблеми і шляхи їх вирішення, також голови поділилися успіхом та тим що вдалося зробити після об’єднання.

17:26 21.06.2017

16 червня - одразу дві визначні дати

16 червня - одразу дві визначні дати

16 червня в районному Будинку культури відбулися святкування одразу двох визначних дат на які були запрошені Кіптівський сільський голова та представники громади.  По – перше це святкування Всеукраїнського дня медичного працівника, а по – друге 20-ти річчя Козелецького духового оркестру.  

09:07 19.06.2017

Зустріч з американськими колегами

Зустріч з американськими колегами

       13 червня 2017 року в рамках проекту USAID «Агросільрозвиток» в Кіптівській сільській раді відбулася зустріч з професором Університету Міссурі Томасом  Джонсоном.

14:22 13.06.2017

Поділилися напрацюваннями

Поділилися напрацюваннями

  09 червня представники новоствореної Комарівської об’єднаної територіальної громади, разом з керівником Виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Іриною Грозенко, завітали до Кіптів щоб поспілкуватися з сільським головою Володимиром Кучмою та спеціалістами сільської ради.

15:29 09.06.2017

Зробимо літні канікули змістовними

Зробимо літні канікули змістовними

Ще одним заходом, який був запланований в рамках святкування Дня захисту дітей, була організована поїздка до міста Чернігів для дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з обмеженими функціональними можливостями, дітей учасників АТО.

09:33 06.06.2017

Зелені свята: згадуємо старовинні традиції

Зелені свята: згадуємо старовинні традиції

У понеділок 5 червня 2017 року в Кіптівській публічній центральній бібліотеці було проведено годину народознавства «Ой зав’ю вінки та на всі святки», яка була присвячена святу Трійці.

08:15 06.06.2017

Святкування Дня захисту дітей

Святкування Дня захисту дітей

1 червня відзначаться Міжнародний День захисту дітей. Це не тільки веселе свято для самих дітей, а і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. А ще 1 червня - привід для дорослих всю свою увагу приділити дітям.

17:03 01.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь