A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

В Кіптівській об'єднаній територіальній громаді відсвяткували День працівників сільського господарства

В Кіптівській об'єднаній територіальній громаді відсвяткували День працівників сільського господарства

Наш край завжди славився своїми чорноземами і людьми, які плекають на рідній землі найсвятіший із всіх скарбів – хліб. У нас на Україні ведеться так, що хліб у хаті – то багатство, сіль – то гостинність і щирість. Нашу Україну називають хлібним краєм, бо люди, що жили тут - українці, були великими працелюбами, вміли гарно обробляти землю і ростити на ній хороші врожаї. 

12:16 21.11.2016

День працівників культури та аматорів народного мистецтва!

День працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Традиційно 9 листопада вся Україна святкує День працівників культури та аматорів народного мистецтва. У Кіптівській об’єднаній територіальній громаді також відбулися урочистості з цієї нагоди. Розпочалося святкування з привітань сільського голови Кучми Володимира Володимировича, який вручив директорам та художнім керівникам Будинків культури громади подяки, за сумлінну працю в галузі культури та активну участь в житті Кіптівської об’єднаної територіальної громади . Після пролунали вітання від Дубик Ірини Вікторівни – начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Кіптівської сільської ради, а також сільських старост, які подякували працівникам культури за їх подекуди нелегку та самовіддану працю.

15:46 11.11.2016

З Днем Захисника України!

З Днем Захисника України!

    14 жовтня вся громада зібралася у святковій залі Кіптівського СБК для того ,щоб засвідчити свою повагу всім,хто носив та носить військову форму! Ми, українці, пишаємося тим, що живемо в країні, яка має назву «Козацька Україна». Наші пращури були відважними воїнами-козаками, які любили свій народ і Батьківщину. Їх нащадки  є  патріотами сьогодення – періоду незалежності України.

10:31 17.10.2016

День вчителя

День вчителя

Перша неділя жовтня вже давно по-праву належить людям, які мають одну із найдавніших і найважливіших професій – працівникам освіти.

09:53 03.10.2016

Cпільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради

Cпільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради

             7 вересня 2016 р. згідно плану роботи Чернігівської обласної ради за сприяння виконавчого директора Чернігівського регіонального відділення ВАССР  Ірини ГРОЗЕНКО та з нагоди першого року роботи Кіптівської об’єднаної територіальної громади відбулося спільне виїзне засідання постійних комісій обласної ради з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції і з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики

20:37 08.09.2016

1 вересня в навчальних закладах Кіптівської об’єднаної територіальної громади  відбулося свято Першого дзвоника

1 вересня в навчальних закладах Кіптівської об’єднаної територіальної громади відбулося свято Першого дзвоника

                     В такт легенькому вітерцю і під шепіт опалого листя приходить до нас золотокоса осінь. А разом з нею і перше осіннє свято - День Знань. Школи Кіптівської об’єднаної територіальної громади, як і кожного року, гостинно відчинили свої двері учням та зустріли їх відремонтованими, затишними класами. Особливим і, безперечно, визначальним у житті, початок нового навчального року став для 20-ти  першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступили на незвіданий шлях.  Відсьогодні для них відкривається таємничий, цікавий світ шкільного життя, а для інших учнів 1 вересня знаменує початок досягнення нових знань і підкорення нових шкільних вершин.               У кожному навчальному закладі  громади були присутні представники сільської ради, які привітали вчителів, учнів та батьків із початком 2016-2017 н.р. , побажали, натхнення, творчих звершень, оптимізму та віри в майбутнє та подарували першокласникам подарунки від сільської ради.  Голова  Кіптівської сільської ради Володимир Кучма , вітаючи вчителів та учнів з початком нового навчального року, зазначив, що виконком сільської ради приділяє значну увагу розвитку галузі освіти громади та вважає освіту пріоритетним напрямком розвитку суспільства.

12:00 02.09.2016

Перша серпнева  конференція працівників освіти Кіптівської об’єднаної територіальної громади

Перша серпнева конференція працівників освіти Кіптівської об’єднаної територіальної громади

          Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для освітян вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією. Цього року вперше було проведено серпневу  конференцію працівників освіти Кіптівської об’єднаної територіальної громади 29 серпня на базі Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

22:25 30.08.2016

Кіптівська об’єднана територіальна громада відсвяткувала свою першу річницю.

Кіптівська об’єднана територіальна громада відсвяткувала свою першу річницю.

           27 серпня 2016 року в Кіптях було людно, адже в Кіптівському будинку культури зібралися  представники  всіх 12 населених пунктів, жителі яких рівно рік тому зробили крок назустріч реформам і створили Кіптівську об’єднану територіальну громаду. Звісно це було непросте рішення, але сьогодні підвівши підсумки року разом, всі розуміють, що ступили на правильний шлях.

12:02 29.08.2016

У ВЕРТІЇВЦІ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ З ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ОБ'ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

У ВЕРТІЇВЦІ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ З ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ОБ'ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

          Вже стало традицією,  за ініціативи виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення ВАССР, щомісячно проводити  круглі столи  з питань діяльності  об’єднаних територіальних громад. Цього разу захід відбувся у Вертіївці.

08:42 23.08.2016

16 серпня 2016 року  відбулась 9 позачергова сесія Кіптівської сільської ради VII скликання.

16 серпня 2016 року відбулась 9 позачергова сесія Кіптівської сільської ради VII скликання.

16 серпня 2016 року  відбулась 9 позачергова сесія Кіптівської сільської ради VII скликання. Одним з основних питань на порядку денному було питання роботи  комунального підприємства «Чайка».

14:47 16.08.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь