Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Відкриття вуличного освітлення в Кіптях

Відкриття вуличного освітлення в Кіптях

  Відповідно до плану соціально-економічного розвитку громади, в квітні місяці поточного року за кошти місцевого бюджету, було  змонтовано мережу вуличних ліхтарів. На вже існуючі опори встановлено сучасні світильники з LED-лампами.

09:42 06.05.2017

Янголи світла

Янголи світла

    28.05.2017 в м. Чернігів пройшов Чернігівський обласний фестиваль- конкурс української патріотичної пісні та поезії часів революції гідності та АТО "Янголи світла",в якому брала участь директор Кіптівського СБК Ліскович Вікторія,яка гідно представила нашу громаду, за що була нагороджена дипломом за популяризацію української патріотичної пісні та поезії,що оспівує подвиги наших воїнів - оборонців України.

09:55 03.05.2017

Чорнобиль... Чорний біль нашої землі.

Чорнобиль... Чорний біль нашої землі.

Скільки б не минуло років, все одно це слово полум'янітиме чорним вогнищем скорботи. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною. Саме тому ми маємо завжди пам'ятати та вшановувати, тих хто не шкодуючи свого життя та здоров'я, взяв участь у ліквідації наслідків аварії. Селами Кіптівської ОТГ пройшли заходи приурочені 31 річниці Чорнобильської катастрофи. Один з них проходив у приміщенні Прогресівського СБК за співпраці працівників культури, освіти та школярів Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На заході лунали слова вдячності ліквідаторам від Кіптівського сільського голови Кучми Володимира Володимировича, пісні від школярів та віршовані рядки присвячені жахливим подіям 31 - річної давнини Прогресівської поетеси Галини Червоненко. Всі запрошені ліквідатори отримали пам'ятні подарунки та подяки за їх подвиг, силу та мужність.  Особливі слова вдячності були висловлені родинам загиблих. Схиляємо голови, вшановуємо та пам'ятаємо!

11:30 27.04.2017

Продовжуємо переймати досвід

Продовжуємо переймати досвід

25 – 26 квітня 2017 року в місті Києві відбулась міжнародна конференція «Кращі практики надання адміністративних послуг в малих громадах України, Вірменії та Грузії», організована Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки проекту «Реформа управління на сході України», що виконується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

08:42 26.04.2017

«Культурні і  креативні індустрії: історія, теорія та сучасні   практики». 

«Культурні і  креативні індустрії: історія, теорія та сучасні   практики». 

 24 квітня у столичному проектному  майданчику DEC place працювала міжнародна  науково-практична конференція «Культурні і  креативні індустрії: історія, теорія та сучасні   практики».   Захід організований Міністерством культури України за     підтримки «Конгресу Активістів Культури», Національної   академії керівних кадрів культури і мистецтв та                 Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» в   Україні. Кіптівську об'єднану територіальну громаду           представляла начальник відділу культури, сім'ї, молоді     та спорту Дубик Ірина Вікторівна.

11:11 25.04.2017

Турнір на честь героїв

Турнір на честь героїв

На участь у турнірі подали заявки п`ять команд, а саме команди із с.Прогрес, с.Кіпті, с.Підлісного та дві команди різних вікових категорій з с.Новий шлях . Неймовірний азарт учасників, гарний настрій і активні вболівальники зробили турнір насиченим та яскравим. Найцікавішим виявився вирішальний поєдинок. За першість боролися команда старшої вікової групи з Підлісного та Нового Шляху.Золото турніру отримали господарі поля. Друге місце посіла Підлісненська команда, третє - команда молодшої вікової групи з Нового Шлху Нагороджували переможців ті, хто не шкодуючи свого життя та здоров'я зупиняв розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Натомість для них лунали слова вдячності та оплески за їх неоціненний подвиг! https//:www.youtube.com/watch?v=VTAxUVAU1Hw

11:19 23.04.2017

Запитання-Відповіді, або переваги децентралізації

Запитання-Відповіді, або переваги децентралізації

Жителі села Стольне Менського району, що на Чернігівщині дали згоду  на  об’єднання в Менську територіальну громаду. Вибори призначені на 30 квітня поточного року. Та  перебуваючи в стадії виборчого процесу  депутати відкликали рішення про входження в Менську  об’єднану  територіальну  громаду.

12:41 19.04.2017

Щиро дякуємо всім небайдужим!

Щиро дякуємо всім небайдужим!

З 9 березня по 9 квітня тривала Всеукраїнська благодійна акція "Я хочу бачити життя", яку проводив благодійний фонд "Від серця до серця". Акція була спрямована на допомогу дітям з вадами зору, та на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних відділеннь дитячих лікарень України.

14:25 11.04.2017

Відбулася зустріч з представниками проекту Агенства США з міжнародного розвитку

Відбулася зустріч з представниками проекту Агенства США з міжнародного розвитку

За ініціативи виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад у Кіптівській сільській раді пройшла зустріч з представниками проекту Агенства США з міжнародного розвитку USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

09:12 10.04.2017

Діалог з Міністерством культури

Діалог з Міністерством культури

5 квітня 2017 року за ініціативи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації в приміщенні обласного художнього музею ім. Г.Галагана відбулося засідання круглого столу за участю радника Міністра культури України Ірини Володимирівни Френкель, керівництва Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації, начальників відділів Департаменту, голів та фахівців в галузі культури об’єднаних територіальних громад, керівників та представників обласних закладів культури. Кіптівську ОТГ представляли начальник відділу культури ,сім'ї,молоді та спорту І.В.Дубик та секретар Кіптівської сільської ради В.М.Кучма. 

11:40 06.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь