Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Спалена та забута. Корюківська трегедія

Спалена та забута. Корюківська трегедія

В цьому році виповнюється 75 років від часу Корюківської трагедії. Упродовж двох днів, першого та другого березня 1943 року, нацисти винищили майже сім тисяч українців у селі Корюківка на Чернігівщині.

12:49 02.03.2018

Пам'ятаємо та з нетерпінням чекаємо

Пам'ятаємо та з нетерпінням чекаємо

В черговий раз волонтери, та просто небайдужі жителі Кіптівської об’єднаної територіальної громади відправили гуманітарну допомогу на Схід України, в зону проведення АТО.

10:23 28.02.2018

Знову подорожі

Знову подорожі

Для дітей, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах, вже традиційними є короткі одноденні подорожі, які для них організовують соціальні працівники Кіптівської об’єднаної територіальної громади.

17:13 21.02.2018

Вічна слава та пам'ять Героям Небесної Сотні!

Вічна слава та пам'ять Героям Небесної Сотні!

Чотири роки тому саме в ці лютневі дні під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану. Наступного дня, 21 лютого 2014 року, офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану. Цього ж дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали «Небесною сотнею».

17:41 20.02.2018

Проводи зими 2018

Проводи зими 2018

На святково вбраній площі перед Будинком культури вже з самого ранку і варилося і пеклося – кожен старостат хотів показати своє вміння куховарити. Адже кожен має свою коронну страву,наприклад у Вовчку найсмачніші вареники, в Олбині пампушки, в Підлісному млинці, а в Новому Шлясі смажена на вогнищі картопля. Кожен міг обрати собі страву до смаку.

09:52 19.02.2018

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

На офіційному рівні відповідно до Указу Президента України № 180/2004 від 11 лютого 2004 року цей день присвячено вшануванню учасників бойових дій на території інших держав. Але і раніше, і зараз, ми згадуємо, що сьогодні річниця виведення радянських військ з Афганістану. 29 років тому, 15 лютого 1989 року, остання колона радянських військ залишила територію держави Афганістан. У цей день скінчилася найбільш тривала і масштабна участь військового контингенту за межами СРСР.

17:31 15.02.2018

Підписано меморандум про співпрацю з Головним Управлінням Держгеокадастру в Чернігівській області

Підписано меморандум про співпрацю з Головним Управлінням Держгеокадастру в Чернігівській області

Сьогодні, 8 лютого 2018 року Кіптівська сільська рада підписала меморандум про  співпрацю при здісненні заходів щодо передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад з Головним управлінням Держгеокадастру у Чернігівській області.

14:33 08.02.2018

Відбувся схід села у Борсукові

Відбувся схід села у Борсукові

Сьогодні 05 лютого в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді  розпочались сходи громадян. Розпочало цю естафету село Борсуків. На загальному зібранні були присутні сільський голова Володимир Кучма, староста Людмила Грищенко, директор сільськогосподарського товариства «Лугове» Леонід Мисливець.

16:36 05.02.2018

Фонд соціального страхування України інформує

Фонд соціального страхування України інформує

З 1 січня 2018 року Фонд соціального страхування України збільшив виплати потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, а також членам їх сімей. Підвищені страхові виплати майже 170 тисяч осіб отримають вже на початку лютого. Про це повідомили у виконавчій дирекції ФССУ.

09:40 01.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь