Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Пройшла щорічна акція "МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ"

Пройшла щорічна акція "МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ"

Напередодні одного з найсвітліших християнських свят – Великодня, у чистий четвер, в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді проведено щорічну акцію «МИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ».

16:24 05.04.2018

Творча молодь громади не перестає дивувати

Творча молодь громади не перестає дивувати

Сьогодні в Козелецькому районному Будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс ім. Наталки Розумовської «Мелодії полісся». Метою фестивалю-конкурсу є відродження і зміцнення національних музичних та культурних традицій, які є складовою частиною формування у молодого покоління національної самосвідомості, а також – естетичне виховання на найкращих зразках мистецтва.

18:12 31.03.2018

Фонд соціального страхування провів реформу надання соціальних послуг

Фонд соціального страхування провів реформу надання соціальних послуг

Без збору довідок, відвідування робочих органів і «вибивання путівок» – Фонд соціального страхування України повністю переформатував і перевів на адресність процес отримання соціальних послуг, що надаються за його кошти. Зокрема, для працюючих українців спростилось отримання медичної реабілітації, вартість якої 100-відсотково покривається з бюджету Фонду соцстрахування. Про це повідомив голова правління ФССУ Володимир Саєнко.

17:12 21.03.2018

Підтримуємо молодіжний простір

Підтримуємо молодіжний простір

Найкращі очікування та надії на позитивні зміни в житті ми завжди пов’язуємо з молоддю. Їхня енергія, ентузіазм, творчий підхід до вирішення складних проблем дають підстави вважати, що кращі традиції будуть продовжені.  Молодіжний простір у с. Прогрес Кіптівської об’єднаної територіальної громади потрібний для того, щоб зібрати під одним дахом молодь різного віку та різні організації. Головна ціль – створення оптимальних умов для розвитку творчої активності молоді, залучення молоді в соціальну практику та інформування про потенційні можливості її розвитку.   Цими днями серед молоді Кіптівської ОТГ пройшов флешмоб в підримку створення Молодіжного простору, території для самореалізації та самовизначення.

13:57 15.03.2018

Чути голос Кобзаря

Чути голос Кобзаря

У цьому році минає 204 річниця з Дня народження геніального поета Тараса Григоровича Шевченка. Світлий образ Великого Кобзаря − безсмертний, як і сам народ, що породив його. Вічно нетлінна творчість геніального сина України жива подихом життя, биттям гарячого людського серця.

14:21 14.03.2018

Свято весни та жіночності

Свято весни та жіночності

8 березня – Міжнародний жіночий день, свято весни і жіночності. Хтось назве це свято пережитком минулого, але кожна жінка з нетерпінням чекає його, щоб отримати максимум уваги від своїх чоловіків, колег та просто знайомих.

12:30 14.03.2018

КІПТІВСЬКА ОТГ РОЗПОЧАЛА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ USAID ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ РЕФОРМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

КІПТІВСЬКА ОТГ РОЗПОЧАЛА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ USAID ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ РЕФОРМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

6 березня 2018 р. взято старт в проекті USAID «Реформа ВІЛ-полуг у дії», відповідно до якого для Кіптівської об’єднаної територіальної громади буде надана експертна та методологічна підтримка у впровадженні реформи охорони здоров’я. Дана можливість була отримана завдяки участі в конкурсному відборі з розвитку первинної медичної допомоги і старанно підготовленої конкурсної заявки.

11:16 12.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь